Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Hovago Cranes koopt bouwkavel op Bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht

24.08.18

Hovago Cranes uit Dordrecht koopt een bouwkavel op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht. Het betreft een kavel van ca. 12.942 m².

Hovago is opgericht in 1946 en is al meer dan 70 jaar wereldwijd actief. Hovago is hoofdzakelijk gespecialiseerd in mobiele kranen. Vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht (momenteel  Galvanistraat 39) worden kranen gekocht, verkocht en verhuurd aan een wereldwijde klantenkring. Hovago Cranes is een onderdeel van de ProDelta Groep, een investeringsmaatschappij met een solide, diverse en portfolio, die is ondergebracht in ProDelta Real Estate, ProDelta Investments en Hovago Cranes. Vanwege een groeiende ruimtebehoefte wordt er een nieuw bedrijfscomplex gebouwd op het bedrijventerrein Dordtse Kil III, waar weer voldoende ruimte is om de handelsvoorraad van de mobiele kranen te kunnen huisvesten.

De beoogde ontwikkeling bestaat uit een duurzaam, volledig gasloos bedrijfscomplex, bestaande uit  een gespiegelde dubbele kantoorruimte met bedrijfshal (totaal ca. 1440 m²). De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden starten begin oktober 2018 en dat Hovago vanaf medio mei 2019 operationeel zal zijn vanaf de nieuwe locatie.

Ooms Makelaars (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verkoper ROM-D (Regionale OntwikkelingsMaatschappij Drechtsteden). De ROM-D ontwikkelt namens de regio Drechtsteden het bedrijventerrein Dordtse Kil III.

« Terug naar overzicht
ProDelta Holding B.V.
Parklaan 9
3016 BA Rotterdam
The Netherlands

T +31 (0)10 89 20 470
F +31 (0)10 89 20 480
E info@prodelta.nl
L Google maps